Denisi: Cfare dreqin do bejme shef?! Duhet te vendosim!

Arberi: Ne fakt une e kam vendosur...do shnderrohemi! Perndryshe ata do na heqin qafe neve pastaj do vrasin dhe vajzat!

Denisi: E dija qe nje dite do e zbulonin por nuk doja te ndodhte ne keto rrethana, doja qe t'ja thonim vete vajzave kete gje!

Numeri 2: Atehere, e vendoset te luftoni apo jo? Nuk kemi gjithe diten ne dispozicionin per ju.

Numeri 1: Pak shpejte se nuk duam t'ju sulmojme kur jeni te pambrojtur.

Blerimi: "Tashme s'ka ku te shkoje me, ata duhet te shnderrohen! Dhe me mire ta bejne...ketu jane vetem vajzat per momentin, nuk ka njerez te tjere!"

Denisi: Nuk doja te ndodhte keshtu por me sa duket jemi te detyruar shef.

Arberi: Te kuptoj shume mire vella...je gati per te zbuluar identitetin tend te vertete?

Denisi: Nese s'ka zgjidhje tjeter...fillojme me shfaqjen pra...

Vazhdon...