Arberi: Tani jemi vetem une dhe ti kusho, te shohim kush do ja dali kete here...

Numeri 1: Asnje nga ju te dy...

Arberi: Cfare dreqin po ndo...?!

Blerimi: ...perseri ata te dy...!!!

Numeri 2: Ju mori malli per ne djema?