Blerimi: "...me ne fund filluat ta merrni seriozisht...por duhet ta pranoj qe Arberi dhe Denisi jane permiresuar shume kohet e fundit..."

Numeri 1: ...oh mos, nuk e kisha parashikuar nje sulm te tille...jemi ne telashe...!

Numeri 2: E vetmja gje qe mund te bejme eshte qe te mbrohemi sa te mundemi...por nuk besoj se do sherbej...!

Moon: ...ju bejme akoma per te qeshur tani?