Kane kaluar 6 muaj nga dita kur Arberi, Blerimi dhe Denisi arriten fuqine maksimale me nivelin SUPER per te mposhtur Skeletin, Djallin dhe Zedin. Por pas betejes ata mesuan se ishte vetem fillimi i luftes. Aventurat e Te Perzgjedhurve sapo kane filluar.

Arberi: Tani do e shohesh cfare do bej, te shohim nese do arrish t'me ndalosh.

Blerimi: Kujton se po me fut friken? Ne rregull pra, te shohim cfare di te besh...

Arberi: Do pendohesh per fjalet qe sapo the.

Blerimi: Do e shohim kush do jete ai qe do pendohet...