Elvisi: Fale ketij eksperimenti ne arritem te ndalonim luften civile qe ndodhi para 5 vjetesh, nese nuk do kisha krijuar kete ilac i gjithe vendi do ishte ne kaos tani...arritem te ndalonim katastrofen vetem me super ushtaret. Roni ishte kapiteni i tyre.

Danieli: Prandaj te thirri kapiten ai tipi qepar? Po ai cfare lidhje ka me ju?

Roni: Eshte nje histori e gjate, do jua tregoj nje dite.

Elvisi: Iliri ishte pjese e super ushtrise, ka qene nen urdherat e Ronit. Pasi mbaroi lufta civile vendosi te largohej nga ushtria.

Alvi: Po pse na sollet ketu? Do bejme ndonje lloj stervitje?

Elvisi: Ju solla ketu per t'ju treguar te verteten dhe mbi te gjitha te shikoj se si po reagon trupi juaj...dua te analizoj pak trupin tuaj, kush deshiron te filloj i pari mund te hyj te ajo dhoma atje me xham.

Danieli: Ne rregull, po hyj une...

Alvi: ...si duket?

Elvisi: ...shume mire...ne rregull Daniel, mund te dalesh. Kush e ka radhen?

Vazhdon...