Geri: Si mund te kemi besim tek ti? Po sikur te na burgosesh ose do te perfitosh nga ne?

Roni: Une erdha per t'ju ndihmuar djema, nese do doja t'ju beja keq ju kisha lene ne dore te atij qe sapo u largua. Ejani me mua dhe do mesoni te gjithe historine nga fillimi...

Amanda: Dua te vij dhe une me ju djema.

Alba: Na merrni edhe neve me vete.

Alvi: Ju do rrini ketu se jeni me te sigurta.

Amanda: Jo, ne duam te vijme me ju.

Danieli: Mjaft vajza, mos kembengulni...

Roni: Pa merak vajza, jane ne duar te sigurta...shkojme djema?

Toni: Nuk jam i sigurte nese duhet te te besojme por kjo eshte e vetmja menyre per te kuptuar se cfare dreqin po ndodh!

Roni: Do e mesoni te verteten...