Toni: Tani na thuaj pak, kush je dhe cfare eshte kjo puna e eksperimentit?

Roni: Mua me quajne Roni, dhe sic ju thashe edhe ne fillim jam nga ana juaj.

Danieli: Kete e morem vesh por cfare donte te thoshte ai shoku jot, cfare eshte ky muhabeti i eksperimentit?

Roni: Ai nuk eshte shoku im...

Amanda: ...me duket sikur po shikoj nje film!

Alba: Ke te drejte, ashtu po me duket edhe mua! Kjo nuk mund te jete e vertete!

Elvisi: Roni, merri djemte dhe silli ketu te une.

Roni: Cfare? Je i sigurte?

Elvisi: Po ju pres ketu.

Roni: Ne rregull...nese doni te dini te verteten e kesaj djema, ejani me mua. Do ju coj te njeriu i cili eshte krijuesi i kesaj gjeje.