Danieli: Ej...cfare dreqin jane keto qe po thua? Kush po ben eksperiment mbi ne?

Iliri: ...ato qe thashe jane te gjitha te verteta djalosh. Per me shume detaje duhet te pyesni ate djalin serioz aty.

Roni: Tani mjaft Ilir...po e tepron. Do te ta mbyll gojen nje here e pergjithmone...

Iliri: Ashtu? Jam kurioz te shoh sa ke ndryshuar nga hera e fundit qe jemi pare...te paralajmeroj, pergatitu mire...

Amanda: Kjo s'mund te jete e vertete! Me djemte po bejne nje eksperiment dhe ata nuk dine asgje?!

Alba: Kjo eshte e tmerrshme! Kush mund ta beje nje gje kaq te neveritshme?!