Toni: Ja ku jane, po vijne.

Geri: Je i sigurte qe do ta besh kete gje?

Toni: E kam vendosur dhe nuk terhiqem, mjaft folem per kete teme.

Alvi: Oh kush qenka, ckemi Geri? Si je?

Geri: Mire, po benim nje xhiro. Ky eshte shoku im Toni.

Alvi: Gezohem. Ky eshte kusheriri im Danieli.

Toni: Domethene ti je Danieli i famshem qe ka rrahur gjashte djem ne shkollen tuaj?

Danieli: Jo, eshte thjeshte legjende shoku.

Toni: Fjalet nuk hapen kot shoku, prandaj jam sot ketu para jush...une jam nje nga me te fortit e shkolles time dhe dua te perballem me ty...te sfidoj...

Alvi: ...cfare? Prit pak, cfare po ndodh ketu? Geri?!

Geri: Ehhh mos me thuaj mua shoku, ky eshte i krisur!