X5: Ti legen i dreqit, me ne fund erdhi kjo dite...

X3: Nuk po ben me gallata tani e...

Alba: Mjaft, cfare po beni? Keshtu do t'i vrisni...!

Amanda: Alvi, Daniel...ndaloni!

Roni: Gjeneral, une po nderhyj.

Gjenerali: Jo, prit edhe pak.

Elvisi: Cfare po thua, ata po i vrasin! Nuk do durojne dhe per shume kohe!

Roni: Gjeneral, nuk e di si duket ne ekranin tuaj por ketu gjendja duket shume keq.

Gjenerali: ...prit edhe pak Roni.

Roni: ...ne rregull...