Alvi: ...kush dreqin mund ta kete bere kete gje?!

Daniel: Nuk e di, por me siguri qe na ka shume qejf...

Alvi: Dhe me siguri qe do na kene bere nje surprize te bukur.

Daniel: Kushdo qe te jete kete do na e paguaj...

Gjenerali: Sa mire qe ka ecur teknologjia, mund te shohim te gjithe spektaklin pa qene ne vendngjarje.

Elvisi: Kjo gje s'me pelqen fare gjeneral, besoj se i keni marre te gjitha masat per cdo te papritur!

Gjenerali: Sigurisht doktor, atje kam derguar Ronin qe te mbaj situaten nen kontroll.

Elvisi: Mire ke bere...nese Roni eshte atje jam me i qete!

Roni: "Keta djem e paskan marre shume seriozisht...te shohim si do perfundoj ky muhabet"